Home
Klantenservice
Vragen? T 0031 (0)6 16078205
Betalen met Ideal


Vloerkleed Roos van Leary


PRIJS excl. btw: € 97,50Vind je ook dat het heel leerzaam is om je deelnemers op de vloer te laten bewegen terwijl ze hun interactiepatronen onderzoeken? Dit vloerkleed heeft een afmeting van 2,25 x2,25m, wat het uitermate geschikt maakt om te oefenen met eigen casuistiek .  

Prijs: € 97,50 excl. 21% BTW
Verzendkosten: gratis
Levertijd ca 1 week na betaling van de factuur.

Wil je het kleed met spoed laten bezorgen (3 werkdagen), dan kost dat €15 extra.
Wil je een kleed met je eigen logo erop? Kijk voor de mogelijkheden hieronder in de webshop.

Het vloerkleed is ook uitstekend te combineren met de Vloertegels (zie onze Webshop). De tegels passen precies in de binnencirkel.
 

Aantal:


Vloertegels Roos van Leary


PRIJS excl. btw: € 29,50


Deze 8 vloertegels helpen je je interactievaardigheden te vergroten door er op de vloer mee te oefenen. Je kunt erop vinden: naam, functioneel gedrag (groen), disfunctioneel gedrag (rood) ,de kracht, het doel en wat het gedrag ontlokt De vloerdelen passen precies op het vloerkleed (zie hierboven). In combinatie vormen ze een bijzonder krachtige tool om met de Roos van Leary te (leren) werken. Voorbeeld van een vloertegel Verzendkosten: € 7,50naar een idee van Marlies Oudijk

Aantal:


Vloerkleed (met eigen logo)


PRIJS excl. btw: € 132,00


Aantal:


Vloerkleed Roos van Leary- Engels


PRIJS excl. btw: € 97,50

Aantal:


Vloertegels Roos van Leary- Engels


PRIJS excl. btw: € 29,50


Aantal:


Vloerkleed Leary 4 Kids


PRIJS excl. btw: € 97,50


De Leary Academy heeft een speciaal programma ontwikkeld voor het werken met de Roos van Leary met kinderen.  Leary 4 Kids richt zich primair op kinderen en/of mensen die denken als kinderen, zodat zij leren omgaan met verschillend gedrag. Maar dat kan niet zonder hun begeleiders, zoals therapeuten, verzorgers, ouders en docenten.
 

Wil je het werken met de Roos van Leary praktisch speelbaar maken voor kinderen? Ons vloerkleed met dieren of onze versie met pubers helpt kinderen het werken met de Roos van Leary visueel te maken.

Kijk ook eens naar onze tool Kaarstenset Leary 4 Kids waarin de 8 dieren tot leven komen in hun effectieve en niet-effectieve gedrag, en hoe zij elkaar beinvloeden. 

Wil je leren hoe je dit alles toe kan passen in werkvormen? Kom dan naar onze Specialisatiedag Leary 4 Kids. Kijk in onze agenda voor data en inschrijving. 

 

Aantal:


Kaartenset Leary 4 Kids


PRIJS excl. btw: € 12,95


Kaartenset Leary 4 Kids met een begeleidend boekje. Hierin staat een korte uitleg over de Roos van Leary specifiek beschreven in termen van kinderen of mensen die denken als kinderen. 
Aantal: