Home
Klantenservice
Vragen? T 0031 (0)6 16078205
Betalen met Ideal


Vloerkleed Roos van Leary


PRIJS excl. btw: € 97,50Vind je ook dat het heel leerzaam is om je deelnemers op de vloer te laten bewegen terwijl ze hun interactiepatronen onderzoeken? Dit vloerkleed heeft een afmeting van 2,25 x2,25m, wat het uitermate geschikt maakt om te oefenen met eigen casuistiek .  

Prijs: € 97,50 excl. 21% BTW
Verzendkosten: gratis
Levertijd ca 1 week na betaling van de factuur.

Wil je het kleed met spoed laten bezorgen (3 werkdagen), dan kost dat €15 extra.
Wil je een kleed met je eigen logo erop? Kijk voor de mogelijkheden hieronder in de webshop.

Het vloerkleed is ook uitstekend te combineren met de Vloertegels (zie onze Webshop). De tegels passen precies in de binnencirkel.Aantal:


Vloertegels Roos van Leary


PRIJS excl. btw: € 29,50


Deze 8 vloertegels helpen je je interactievaardigheden te vergroten door er op de vloer mee te oefenen. Je kunt erop vinden: naam, functioneel gedrag (groen), disfunctioneel gedrag (rood) ,de kracht, het doel en wat het gedrag ontlokt De vloerdelen passen precies op het vloerkleed (zie hierboven). In combinatie vormen ze een bijzonder krachtige tool om met de Roos van Leary te (leren) werken. Voorbeeld van een vloertegel Verzendkosten: € 7,50naar een idee van Marlies Oudijk

Aantal:


Vloerkleed (met eigen logo!)


PRIJS excl. btw: € 132,00


Je kunt het kleed ook laten verrijken met je eigen logo. Dat plaatsen we dan linksonder op het kleed. 
 
Belangrijk: Stuur een mailtje met het logo in EPS formaat (vectorenbestand) naar info@learyacademy.nl, vermeldt hierbij het factuurnummer wat je bij de bevestigingsmail krijgt na deze bestelling.
 
Prijs € 132,50 ex BTW 21%
Verzendkosten Gratis
Levertijd ca 1 week na betaling factuur.

Het vloerkleed is ook uitstekend te combineren met de Vloertegels (zie onze Webshop). De tegels passen precies in de binnencirkel.
Aantal: